Over ons


Leuk dat u bent geïnteresseerd in de mensen achter Snoek! Wij zijn een echt familiebedrijf, in 1969 gestart door Jaap Snoek. Door de jaren heen is de zaak flink gegroeid en inmiddels heeft de volgende generatie de touwtjes in handen: Nielco Snoek. Jaap draait nog wel volop mee in de zaak; hij is vooral de man die de markt afstruint op zoek naar motorfietsen voor nieuwe en bestaande klanten. Ons bedrijf is groot geworden door klein te blijven.

Specialist in Honda
Wij hebben passie voor Honda, omdat het een merk is dat mooie en solide motoren ontwerpt voor een eerlijke prijs. Ook werken wij nu met KTM wegmotoren. Dat wij ons alleen op Honda en KTM richten, is een heel bewuste keuze geweest. Allround verstand hebben van alle motormerken is naar ons idee gewoon niet mogelijk. We zijn liever expert in specifieke merken: Honda en KTM! Daar leveren wij dan ook optimale service voor.

Duurzaam ondernemen
Snoek Motoren gaat met de tijd mee, niet alleen als het om motoren gaat, maar ook om verantwoord ondernemen. Wij willen dat ons bedrijf het milieu zo weinig mogelijk belast. Dat vindt u terug in onze bedrijfsvoering, die helemaal gericht is op energieneutraal werken.

  • zonnepanelen: dekken 100 % van onze energievraag
  • 100% ledverlichting in showroom en winkel
  • dealer van Ecomaxx : milieuvriendelijke motorbrandstof

Welkom in Heerhugowaard ( De Noord )
Kom eens bij ons langs! Wij laten u graag zien wat we u te bieden hebben. Wedden dat u onze passie voelt?